Försäkringsbonus

Nej, det är inte bara när du tecknar en bilförsäkring som du kan ta del av ett bonusprogram eller ett bonuspaket. Vissa försäkringsbolag, till exempel Moderna Försäkringar, kan ge dig en riktigt fin försäkringsbonus om du tecknar flera försäkringar hos dem. Hur dessa försäkringsbonusar ser ut skiljer sig naturligtvis åt mellan olika försäkringsbolag, men här tänkte vi på villa-försäkring.se i alla fall ge dig en liten vink om hur en försäkringsbonus kan se ut.

Bonuspaket

  • Flyttskydd. Om du håller på att flytta in i en ny bostad är det mycket möjligt att du kommer att ha prylar och inredning i båda hemmen. Om du har en försäkringsbonus kommer ditt lösöre vara försäkrat i båda hemmen via din villaförsäkring.
  • Nödlån. Om du skulle bli bestulen på dina kreditkort och kontanter när du är ute och reser kan du få ta ett nödlån som du kan få ut på massor av flygplatser, hotell, postkontor, växlingskontor och resebyråer. Detta nödlån ska naturligtvis betalas tillbaka när du kommer hem med de pengar du har på kontot, men är ändå en riktigt bra service för dig som har hamnat i klistret.
  • Spärrservice. Om du blir av med dina kreditkort, ditt pass eller din mobiltelefon ringer du bara till försäkringsbolaget och spärrar det du har blivit av med.
  • Skydd för identitetsstöld. Om någon har kommit över dina identitetshandlingar får du juridisk hjälp av försäkringsbolaget om någon kräver dig på pengar som en följd av ID-stölden.
  • Skydd vid sjukskrivning. Om du blir långvarigt sjuk behöver du inte betala någon försäkringspremie under hela sjukskrivningen.

Som du ser kan ett bonuspaket vara guld värt, så när du tecknar en villaförsäkring bör du ta dig en riktig funderare på om du inte ska lägga till fler försäkringar när du ändå är i farten.